lauantai 24. maaliskuuta 2012

Äidin vaatekaapilla




Äiti oli ostanut uudet kengät ja pitsipaidan, piti päästä heti testaamaan (ja ehkä vähän omimaan) sen verran kivoja olikin tilannut. Äiti 50-vuotta tietää mitä käyttää=) Nuo Svean valkoiset kengät ajattelin itsekkin tilata kesäkengiksi.

Tänään ollaan syöty erittäin hyvin kotona ja anopilla. Thailaista kookos-kalakeittoa, jänistä, hirvinyyttejä, köyhiä ritareita ja vadelma-mansikka-marianne rahkaherkkua=)  Ei ihan jokapäiväinen menu meillä=)

Pikkusella on ollut todella jännä päivä kun ollaan oltu meidän vanhemmilla, anopilla ja mun mummon luona kyläilemässä. Kaikkialla on niin paljon nähtävää ja uusia naamoja. Nyt rauhoitutaan pelaamaan illaksi lautapelejä ja saunomaan, ihanaa sanon minä=)


2 kommenttia:

  1. Kivoja vaatteita. Meillä on vähän sama, lainaillaan äidin kanssa vaatteita toisillemme. Kengät eivät vain käy, sen verran on kuitenkin pituuseroa, että kenkien kokokin on eri. Mukavaa iltaa teille! Meilläkin on pian sauna..

    VastaaPoista
  2. Mulla on myös ihan hieman isompi jalka kuin äidillä, kengät mahtuu mutta pidemmässä käytössä kyllä alkaa vähän puristamaa=)

    VastaaPoista