lauantai 17. maaliskuuta 2012

Hyvä itseruskettava

Tätä tuotetta kannattaa hehkuttaa, sen verran hyvä se on=) Itseruskettava on ostettu Kicksistä ja hintaa sillä on n. 10e (en ihan tarkkaa hintaa muista). Olen aina epäillyt itseruskettavia ja muitakin tuotteita, jossa lukee Face&Body. Jotenkin tuntuu, että samaa koostumus ei voi käydä kasvoille ja muulle vartalon iholle. Mutta tässä itseruskettavassa on kaikki kohdallaan. Antaa heti kevyesti päivettyneen sävyn ja parin kolmen tunnin kuluessa väri syventyy luonnollisesti. Tuote on helppo levittää, koska se on väriltään tummaa niin näkee mihin kohtaan sitä on jo levittänyt. Itseruskettava sisältää lisäksi E-vitamiinia ja avokadoöljyä ja tuntuu iholla kosteuttavalta, toisin kuin monet muut ruskettavat tuotteet.

Oon itse testaillut monesta eri hintaluokasta ruskettavia ja tämä pesee mennen tullen monet hintavammat tuotteet. Menin Kicksiin ostamaan itseruskettavaa ja myyjä esitteli ensin Diorin huomattavasti arvokkaampaa ruskettavaa. Olin valmis jo ostamaan sen kun myyjä itse sanoi, että hetkinen ehkä suosittelenkin yhtä toista tuotetta=)

Ja ei, tämä ei ole maksettua mainostusta=)

2 kommenttia:

  1. Hei, kiitos postauksesta! :) Lähtikö tää itseruskettava tasaisesti, vai oliks se laikukasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä vaan=) Itseruskettava kului pois todella tasaisesti, kulumista ei oikeastaan edes huomannut. Laikkuja ei tullut missään vaiheessa. Ainoastaan jos olen välillä laittanut itseruskettavaa iholle, jota ei ole kuorittu hetkeen eikä muistettu kosteuttaa ruskettava ei imeydy kunnolla vaan "kerääntyy" ihon pintaan.

      Poista