lauantai 3. maaliskuuta 2012

Meikkipussissa







Kulmiin Make Up Storen kulmaväri jossa 3 eri sävyä. Käytän kulmiin vaaleinta sävyä, palettia voi hyvin käyttää myös luomivärinä. Luomille saman merkin luomiväriä sävyssä Satin. Tätä käytän myös korostusvärinä kulmaluilla, poskipäillä, amorinkaarella ja silmien sisänurkissa.

Aurinkopuuterina Chanelin 4 facettes bronzing powderia --> kuten näkyy ollut kovassa käytössä.

Huulille normaalisti Bepanthenia päivisin (antaa hyvän vaalean sävyn jos huulet on luonnostaan aika punaset)  jos haluaa vähän enemmän kiiltoa --> Diorin Maximizer huulikiiltoa.

Ripsiin käytän Lancomen Hypnose mascaraa.


Rajaukset teen Chanelin tussimaiselle rajauskynällä --> ehdottomasti paras rajauskynä mitä oon käyttäny! Pysyy koko päivän varisematta tai häviämättä, aamulla kun laittaa rajaukset niin illalla ne on vielä siistit ja paikallaan. Viimeksi kasvohoidossa kosmetologi kyseli, että mitä rajausta käytän kun pysyy niin hyvin paikoillaan. Puhdistamiseen tarvitaankin sitten ihan kunnon vedenkestävän meikin poistoaine. Tussimaisella kynällä on helpo tehdä leveät kissamaiset rajaukset sekä luonnolliset ja ohuemmat.

4 kommenttia:

  1. Moi! Kiva blogi sulla :) Minkä ikäinen poika sulla on? Mulla myös 2011 syntynyt poika :)
    http://helminauhalife.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos=) 4 kuukautta on nyt meidän poika, lokakuussa syntyi.

    VastaaPoista
  3. Mistä oot ostanut tuota diorin huulikiiltoa ja paljonko maksoi??t.Noora

    VastaaPoista
  4. Kicks:stä oon sen ostanu, mutta niitä myydään kyllä esim. Sokoksillakin. Maksaa n. 38 euroa. Kicksiin saa usein -20% kuponkeja, sen takia sieltä=)

    VastaaPoista