lauantai 10. maaliskuuta 2012

Sohvapöytä hakusessa


Meillä on olohuoneessa sohvapöytänä  Ikeasta ostettu valkoinen sohvapöytä, joka päätyi meille vähän vahingossa. Oltiin miehen kanssa Ikeassa ja ostettiin sillä reissulla aika paljon uuteen kotiin tavaraa. Katseltiin myös sohvapöytiä ja yhtä jäätiin vähän miettimään. Sanoin kuitenkin, että se ei ole hyvä ja ostetaan sohvapöytä myöhemmin kun löytyy jostain mieleinen. Mies kirjoitti samalla ostoslistaan, mistä hyllystä etsitään mitkäkin tuotteet varastosta. Sitten kun kotona aukaistiin ja alettiin kokoamaan ostettuja huonekaluja ihmettelin, että mikä se yks paketti on ja ja mikä pöytä siellä on osissa. No, se oli se sohvapöytä mitä EI pitänyt ostaa. Mies oli kirjottanut sen listaan ja oltiin kerätty se mukaan varastosta.

Se sohvapöytä on nyt sitten ollut meillä siitä asti, enkä oikeen oo ikinä siihen tykästyny. Meille kävis hirveen kivasti joku vähän rososempi pöytä kun muuten koti on niin mustavalkonen.

Puulavoista tehty pöytä ois just eikä melkeen. Nyt vaan pitäs saada aikaseks jostain kaupasta lähtee kyselemään lavoja ja ostamaan renkaat+ lasi niin sit ois mieleinen pöytä.

2 kommenttia:

  1. Noi puulavapöydät on kyllä ihania! :) Ja kivan mataliakin vielä, tilassa säilyy avonainen ja valoisa fiilis kun pöytä ei ole liian korkea :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä! Vielä kun löytyis joku sellanen lava, jossa ois jotain tekstiä tai leima niin kuin alemmassa kuvassa niin tykkäisin.

    VastaaPoista