lauantai 31. maaliskuuta 2012

Viirit


Pikkusen huoneessa pinnasänkyä kiertää minun äidin tekemä viiri. Viirissä on marimekkoa sekä serkkuni suunnittelemaa ase- ja kruunu kuosia.

Eilen haettiin juna-asemalta viikonloppu vieraat. Käytiin kiertämässä kirpputoreja pojujen kanssa ja sieltä tarttu mukaan uusia bodyja, paita, puulelu ja yksi mustavalkoraitainen tyyny makuuhuoneeseen. Sitten herkuteltiin vuohenjuusto-kesäkurpitsa paistoksella ja tiramisulla (yllätys yllätys=). Tänään lähdetään kiertelemään kaupungille ja jatketaan kipparikierrosta.

Ja yöllä tapahtui jotain, jota oon odottanut taas jonkin aikaa. Aapo nimittäin rupesi nukkumaan klo 20 ja heräsi vasta kuudelta. Yö ilman yösyöttöjä oli erittäin tervetullut=) Aamulla oli niin levännyt olo (ehdin kyllä yöllä käydä pari kertaa kurkkaamassa pinnasänkyyn, että ollaanko siellä hengissä), mutta kyllä se tekee ihmeitä kun saa yhden yön nukkua putkeen!

6 kommenttia:

  1. Ompas sympaattinen viiri. Kruunu-kuosi lempparein omaan silmään. :) Ihana söpöläinen teidän pieni mies!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poju on kyllä söpö=) Mun omat lempparit on ase- ja kruunukuosit.

      Poista
  2. Oi kuinka kiva :) keitä teille tuli vieraiksi? Oletko käynyt aapon syntymän jälkeen paljoa ulkona juhlimassa? :) ihana pienokainen kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun opiskeluaikainen ystävä ja sen vauva tuli meille viikonloppuvieraiksi. Mies lähti evakkoon pois jaloista=) En ole montaa kertaa käynyt juhlimassa, pari kertaa on onneksi päässyt tuulettumaan, yhden käden sormilla voi kerrat vielä laskea=)

      Poista