maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kattoparrut ja tiiliseinä






Kaksi lempi asiaa asunnossamme on makuuhuoneen kattoparrut ja keittiön tiiliseinä. Kattoparruista haaveilin jo kauan ja ne päätimme asentaa makuuhuoneeseen remontin yhteydessä. Ostettiin Puukeskukselta sydänpuuta ja maalattiin kolme isoa parrua tummaksi. Kattoon saaminen olikin sitten oma prjotekti, parrut on nimittäin aika painavia=) Ensimmäiset yöt myös vähän jänskätti, että tuleeko ne ryminällä alas kun ollaan nukkumassa. Mutta mies vakuutteli, että kyllä ne on sen verran hyvin kattoon pultattu, että niissä sais roikkua jos haluaisi ne tippumaan.

Keittiön ja olohuoneen välistä kaadettiin remontissa seinä, niin saatiin avokeittiö. Seinän kaatamisen kohdalle jakamaan keittiöitä ja olohuonetta muurattiin tiiliseinä. Tiiliseinän yhteyteen rakennettiin myös itse baaripöytä.

2 kommenttia:

  1. Oi kuinka kaunista! :) Me ollaan kans haaveiltu noista parruista! Ne on niin hienot, luo aivan super ihanan tunnelman!! Seuraavaan kotiin sitten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos=) Kattoparrut luo kyllä tunnelmaa ja tekee muuten tavallisesta huoneesta heti vähän mielenkiintosemman. Eikä muuten kustanna paljon mitään!=)

      Poista