perjantai 13. huhtikuuta 2012

Kotipäivä mamman ja Aapon kanssa

Heräilen seitsemän maissa siihen kun Aapo alkaa keskustelemaan ja leikkimään tutilla. Aamurutiineihin kuuluu myös mamman hiusten vetäminen/tutkiminen ja käden pureskelu. Mies otti kuvan ennen töihin lähtöä. Oma naama ei ole tuossa vaiheessa ihan esittelykelpoista=)

Ensiksi aamupala mammalle, Aapo menee hetkeksi sitteriin katsomaan aamulastenohjelmia, joista Hello Kitty on lemppari ja mamman inhokki=) Hello Kitty on ilmeisesti suomennettu suoraan Japanista, koska sarjan hahmoina seikkailee: Silmämoro, My Meloni ja Paha Matsmaru=)  Aamupalaksi turkkilaista jogurttia, banaania ja mustikoita, appelsiinimehua ja leipää.

Aapolle aamupalaksi puuroa ja luomu päärynäsosetta
Mamma tekee pika ehostuksen



Sitten leikitään ja nyhrätään. Eteenpäin ei pikkutyyppi vielä pääse, vaikka yritys on todella kova.

Vaunuilemaan ja pikku-ukko unille
Unien ja pikkupurtavan jälkeen lähdetään kiertelemään kirpputoreja. Aapo tutkii omia vaatteita sillä aikaa, kun Mamma vaihtaa päälle jotain vähän siistimpää kun kotipöksyt ja kriiseilee hiustensa kanssa.


Päivälliseen panostetaan tänään ja tehdään Kukkakaali-Pekonikeittoa. Kuulostaa ei niin hyvältä, mutta on erittäin hyvää=) Tässä vaiheessa mies on tullut jo kotiin ja Mamma saa vähän omaa aikaa. Joka tänään menee kyllä ruuan laittoon.


Heipat kaikille! Mammalla on mutanaamio naamassa ja pikkuterroristi lähtee unille=) Mamma ja mies rupeaa katsomaan Fringeä ja naputtelemaan tietokoneita.



2 kommenttia:

  1. Kukkakaali-pekoni-keitosta reseptiä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meenasin tuohon kirjoittaakkin, että jos joku haluaa reseptiä niin voin laittaa=) Täytyy kirjoittaa tänne resepti kun ehtii!

      Poista