keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Meikkipussi katastrofi ja kuulumisia

Eilen oltiin päivä pojun kanssa kahdestaan kotosalla ja illalla menin siskon luokse katsomaan Twilightin uusimman elokuvan. Tänään mennään illalla siskon ja pojun kanssa Marimekon sisustusiltaan. Toivottavasti tulee mukava ilta, luvassa pitäisi ainakin olla uutuuksien esittelyä, pientä purtavaa, kaksi bloggaria antamassa vinkkejä sisustukseen ja alehinnoin shoppailua.

Huomenna päästään ystävän kanssa meikkikoulutukseen, jota olen odottanut kovasti, jee! =)
Toivottavasti koulutuksessa oppisi uusia juttuja varsinkin silmämeikin tekemisestä ja kulmien laitosta.

Asiasta toiseen mulle kävi vähän aikaa sitten pienoinen katastrofi. Meikkailin wc:ssä ja meikkipussia hyllylle laittaessani tiputin koko meikkipussin wc pönttöön! Aukinaisen sellaisen tietysti, paljolta olisi säästytty jos olisin laittanut vetoketjun kiinni. Voi vaan kuvitella, kuinka harmitti/ärsytti, kun meikit ja siveltimet kellui pöntössä. Osan pystyi pelastamaan puhdistuksen, hinkkauksen ja desinfioinnin avulla. Osa oli auttamattomasti pilalla. Olin juuri ostanut myös uuden rajauskynän jota käytin ensimmäistä kertaa, se onnistui livahtamaan pönttöön niin, ettei sitä saanut urkkimallakaan pois. Ja kyllä olin käsi niin syvällä pöntössä kun yletti...
Tämä nyt on elämän katastrofeista niitä pienimpiä, mutta harmittaahan se kun rahanarvoista tavaraa menee pöntöstä alas. Pitää yrittää hankkia pilalle menneiden meikkien tilalla uusia pikkuhiljaa. Nyt oon yrittänyt pärjäillä ilman muutamia luottotuotteita, kun ei oo raaskinut ostaa kun ärsyttää oma kömpelyys.

2 kommenttia:

  1. Voi kurjuus, varmasti harmittaa tuommonen! Meikit kuitenkin maksaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne maksaa=/ Ei ihan huvikseen tee mieli heitellä pönttöön niitä=) Tänään meikkikoulutuksessa sain yllättävän hyviä vinkkejä edullisista meikeistä, pitää taas vähän päivittää meikkipussia!

      Poista