torstai 19. huhtikuuta 2012

Sisustusilta Marimekossa















Tässä tunnelmia eilisestä Marimekon sisustusillasta, jossa olimme pojun ja siskon kanssa. Poju jaksoi olla hyvin mukana kun kaikkialla näkyi ihmisiä ja värikkäitä asioita, joita oli kiva tuijotella. Sekä mukana oli täti, joka on pojun ihan lemppari ihmisiä=) Saimme ihastella kattauksia, jotka olivat suunnitelleet Rilla ja Heidi. Kevään uutuuksia oli myös esillä tuotteista ja kankaista. Tarjolla oli viiniä, mansikoita, juustoa ja pikku suolaista. Tervetuliaislahjaksi saimme Marimekon kangaskassit ja vaikka mitään ei minulla tarkoitus ollut ostaa, mukaan lähti pojulle Bo Boo keväthattu.  Hattua tosin olin jo aikaisemminkin käynyt ihastelemassa, mutten ollut vielä ostanut. Nyt sen sai sitten vähän alennettuun hintaankin. Kaikkea kaunista Marimekossa taas oisi ollut. Jos budjetti ei olisi rajallinen mukaan olisi lähtenyt Kivet-kankaalla mustavalkoiset verhot, Kaivo-kuosinen päiväpeitto ja pöytäliina, sekä ihanat mustavalkoraitaiset lakanat ja ehkä jokunen tyynyliina ja hyvässä seurassa astioita=)

6 kommenttia:

  1. Mullakin oli tarkoitus tulla samaiseen tapahtumaan, mutta monen asian yhteissummana, en yksinkertaisesti jaksanu :/ seuraavalla kerralla yritys uusi. Ostettavaahan löytyisi aina ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seuraavalla kerralla sitten paikalle! Oisi ollut mukava nähdä Toukka=) Ostettavaa tosiaan löytyisi aina, siellä on vähän vaarallista edes käydä=)

      Poista
  2. Mäkin luin tästä illasta jostain blogista, mutten ehtinyt paikalle.. Marimekolla on kyllä aina kaikkea ihanaa ostettavaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse en pari vuotta sitten edes oikeen välittänyt Marimekon tuotteista. Nykyään voisin valita sieltä vaikka mitä kotiin. En tiedä onko oma tyyli sisustuksessa muuttunut, ikää tullut lisää vai Marimekon tyyli muuttunut=)

      Poista
  3. Oli kyllä hyvä tapahtuma! Onhan tuo Marimekko täynnä kaikenlaista ihanaa!!!

    VastaaPoista