tiistai 10. huhtikuuta 2012

Uneton yö


Meillä on nukuttu viimeaikoina aika hyvin. Yössä on ollut yleensä se kaksi herätystä ja välillä on menty vaan yhdelläkin syötöllä. Viime yö oli kuitenkin jotain ihan muuta ja nyt väsyttää! Aapo rupesi nukkumaan klo 8 illalla, ensimmäinen herätys tuli jo yhdeltätoista. Sitten herättiin yhdeltä, kahdelta, kolmelta, viideltä ja kuudelta. Vähän ennen seitsemää luovutin ja noustiin ylös. Kuudesta puoli seitsemään Aapo päätti pureskella mun olkapäätä (sille on tullut kaksi torahammasta alas keskelle), raapia käsivarsia ja repiä hiuksista. Ihana tapa saada mamma hereille. Onneksi se on kuitenkin aina niin hyvällä tuulella kun sitten noustaan ylös, tyytyväinen kun sai mut avaamaan silmät=) Ei siitä silti voi kun tykätä, vaikka se on välillä kauhea kiusankappale, outo tämä äiti-vauva suhde. Jos oma mies pitäisi yöllä tuolla tavalla hereillä niin ei paljon hymyilyttäs.

4 kommenttia:

  1. Olisko se sitten puolen vuoden rajapyykki syynä heräilyyn? Meillä neiti alotti puolivuotiaana kummalliset kitinäheräilyt öisin ilman mitään ihmeempää syytä, ei siis ollut nälkä tai vaippa ylimärkä tms. Hampaitakaan ei ollu tulossa. Ne meni sitten taas ohi omia aikojaan. On nää vauvat tämmösiä epeleitä... :) Paljon kahvia ja parempia öitä!

    VastaaPoista
  2. Tällä viikolla tulee se puoli vuotta täyteen, oisko pikku heppu niin ajallaan=))Voipi olla, toivottavasti menis äkkiä ohi tai loppuis ennenkuin kerkeis alkamaan=) Kyllä tuollanen yksikin huonosti nukuttu yö vaikuttaa kun nyt on tottunut, että saa sellasia viidenkin tunnin yöputkia nukuttua itse. Kuinka kauan teillä kesti ne levottomammat yöt?

    VastaaPoista
  3. Mitähän ne olis meillä kestäny, pari viikkoa ehkä? Stten nukuttiin taas vähän aikaa, ennen kuin hampaat alkoi kiusaamaan. Huoh. Kun yhdestä pääseen, niin tilalle jotain uutta.... Näin se menee :) äitinä on jeejee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina sitä kyllä tulee tilalle jotain uutta=) Viime yö meni meillä kyllä onneksi taas hyvin, vain yksi herätys! Sillon oli kanssa levotonta yöllä kun Aapo oppi kääntymään ja alkoi temuamaan sängyssään puolelta toiselle unissaan ja heräili sitten siihen, kun oli ihan poikittain sängyn päädyssä.

      Poista