torstai 12. huhtikuuta 2012

Uudet hiukset



Eilen tosiaan kävin kampaalla vihdoin viimein. Loput teippipidennykset, mitä päässä oli jäljellä (kokonaiset kolme kappaletta) oli ehtinyt jo vähän rastoittua tyvestä ja juurikasvu oli aikamoinen, muu osa hiuksista oli omaan silmään vähän liian kellertävää. Eli kampaajan tarpeessa olin ollut jo tovin=) Teippipidennykset otettiin kokonaan pois ja omista hiuksista leikattiin kuivat latvat, eli aika paljon pois. Kauttaaltaan laitettiin hiuksiin tuhkanvaalea sävy ja tuhkaisen beigejä (kuulema oman juurikasvun sävyistä) ohutta raitaa alempiin kerroksiin. Tykkään kyllä kovasti näistä nyt. Tummemmat raidat on hiusten alemmissa kerroksissa, joten ne näkyy kun hiuksia kihartaa tai kun laittaa hiukset ylös kiinni. Muuten kuitenkin blondius säilyi niin kuin toiveissa oli=) Ensi kerralla vaalennetaan vielä vähän lisää ja taitetaan vielä enemmän tuhkaan.

10 kommenttia:

  1. Todella kauniit hiukset, ihanan luonnollisen väriset! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos=) Tykkäsin itsekkin kun väri on niin luonnollinen. Toivottavasti säilyy tällaisena kun mulla aika äkkiä lähtee omat hiukset taittamaan keltaseen.

      Poista
  2. Kaunis väri ja kivannäköiset hiukset. Oot nättimys! :)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kiharat, millä teit vai tekikö kampaaja? Mulla meinaa aina tulla liian säkkärää kun muotoiluraudalla kiharran. :) Tosi kiva toi väri, itsellä kans tykkään nyt kun on kahtaa eri sävyä hiuksissa niin hiukset näyttää jotenkin paljon elävämmiltä ja kuten sanoit, kiharoissa etenkin tulevat raidat tosi kivasti esille. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kiharat on seuraavan päivän kiharat, jotka kampaaja silloin teki. Seuraavana päivänä ehkä kivemmatkin kun kiharat on jo vähän loivenneet. Itse teen samantyyliset kiharat yleensä suoristusraudalla tai kahdella erikokoisella piipparilla. Kiva oli kyllä saada vähän tummaa raitaa hiuksiin, kun nyt oon pitkään ollut ihan kokonaan blondi.

      Poista
  4. Aivan ihanat hiukset! :) Törmäsin tähän kun etsin kivaa sävyä itselleni, tahtoo samanlaiset! :)

    VastaaPoista
  5. Myös minä löysin tieni blogiisi etsiessäni kuvaa vaaleista hiuksista hieman tummemmilla raidoilla :) Hyviä kampaajia on vaikea löytää, joten kysyisinkin missä kampaamossa nämä hiukset on värjätty?

    VastaaPoista