sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Uudet Me & I vaatteet ja pikkuvieras




Viikonloppu vieraat on nyt saatettu junalle. Mukavaa oli vaikka touhua kyllä riitti noiden kahden kanssa. Pikkuvieras esittelee yllä olevissa kuvissa Aapon uudet Me&I vaatteet. Traktori t-paidan ja turkoosit pupuhousut. Vaatteet on Aapolle vielä liian suuret, pääsevät vasta kesällä sitten käyttöön.

Lupailin tänne raportoida "terveellisemmästä elämäntavasta". No, tämä viikko ei ihan lähtenyt käyntiin niinkuin piti. Karkkilakko kesti tasan yhden vuorokauden. Eli se aloitetaan uudestaan huomenna=) Toivottavasti päästään parempiin tuloksiin. Mäkkärissä käytiin yhden kerran lauantaina, joten roskaruokalakko ei myöskään alkanut kovin lupaavasti. Itsekuri taitaa puuttua kokonaan niin minkäs teet. Ensi viikolla sitten yritetään entistä kovemmin. Liikuntaa kyllä tuli ihan kivasti ulkoilun ja vaunuilun merkeissä (tosin muutama vaunulenkki saattoi johtaa Foorumiin kaupoille..) Vatsalihaksia tuli tehtyä yhtenä iltana. Eli toisinsanoen ihan penkin alle meni kaikki aikomukset=)

Mutta ei se mitään, huomenna on maanantai ja nyt yritetään tosissaan. Maanantai-illalla ollaan jo nimittäin menossa tanssitunnille.

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä yritykseen =)

    Täällä ollaan yritetty karkki yms. lakkoilua koko alkuvuosi. Hyvin se alkoi tammikuussa, mutta lomareissussa meni homma ihan sekaisin ja nyt en ole saanut taas hommasta kiinni ollenkaan, plaah...kesäänkään ei ole kuin pari kuukautta enää aikaa, kiire tulee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä jännä miten vaikeeta sitä on olla syömättä herkkuja=) Siitä pitäisi varmaan saada joku välitön palkinto kun onnistuu olemaan herkuttelematta niin motivoisi enemmän. Tieto siitä, että EHKÄ saa itsensä timmimpään kuntoon joskus ei paljon motivoi karkkihyllyllä=)

      Poista