maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vaatteita pojulle





Lapsimessuilta lähti mukaan pari kesäbodya ja t-paita sekä kaksi pitkähihaista bodya. Mini rodinin panda body on aivan ihana! Seppälöihin on tosiaan tullut nyt myyntiin myös vauvojen mallistoa ja vaatteet olivat yllättävän kivoja! Seppälän vauvanvaatteita ostin kolme kappaletta kun olivat messuilla alennettu, vaikka hinnat ovat kyllä muutenkin edullisia. Laadusta en osaa vielä mitään sanoa, täytyy testailla käytössä. Lindex on yleensä ollut luottoliike pojun vaatteissa jos haluaa kestäviä vaatteita edullisesti, siellä on hyvä hinta-laatu suhde. Messuilla olisi ollut vaikka mitä ihanaa ostettavaa ja ihania uusia tuttavuuksia lastenvaatteissa ja sisustuspuolessa.

6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mitä tähän nyt voisi vastata=) Mitään en ymmärrä=)

      Poista
  2. Ostin Seppälästä myös vauvalle vaatteita. Pari kertaa ne on pesty ja ihan hyvälaatuisilta vaikuttavat. Tuo panda vaate on söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei vielä ole vaatteet ennättäneet pesukoneessa käydä. Panda bodya ei ihan vielä pääse käyttämään kun se on hihaton, pitää odotella kesää!

      Poista
  3. tosi ihana toi panda!! aivan upea. Mistä se on?

    tuttakin on söpö, meilläkin on niitä jo aimo kasa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Panda Body on Mini Rodini merkkinen. Sen ostin lapsimessuilta Kuopuksen pisteestä. Kuopus on tamperelainen lastenvaateliike, heillä on myös nettikauppa. Nettikaupasta näyttää löytyvän vielä nuita bodyja=)

      Poista