tiistai 8. toukokuuta 2012

Herkut



Olen sitä mieltä, että jos yrittää välttää herkkuja niin niitä huomaa syövänsä nelinkertaisen kaksinkertaisen määrän. Ekat kuvat kahvilasta, alimmainen kotoa. Kahvilassa tarjoilija kysyi, että haluanko vielä kaakaoseen lisukkeita; kermavaahtoa ja vaahtokarkkeja. Minä vastasin, että kyllä kiitos. Puolustuksena sen verran, että kotona syödyt herkut on kyllä ihan muiden vika=) Ystävä kävi kylässä ja toi keksit mukanaan, tuulihatut on ostettu tämän päivän vieraita varten ja mummo toi mukanaan kakkua.

10 kommenttia:

  1. Tuo on kyllä niin totta, jos niitä herkkuja yrittää vältellä, niin niitähän tekee kaksi kertaa kauheammin mieli. Elämässä pitää olla pieniä nautintoja kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää olla nautintoja ja minulle ainakin ruoka on aina ollut yksi nautinto. Kuhan vaan osaisi vähän edes rajottaa tuota makeiden määrää=)

      Poista
  2. kahvilan herkut näyttävät todella hyviltä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä ne oli. Mangojuustokakkua ja ananas-lime juustokakkua=)

      Poista
  3. Ilmoittaudun kanssa pahimman luokan sokerihiireksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meissä naisissa taitaa olla aika paljon sokerin liikakäyttäjiä=)

      Poista
  4. Mistäs noin hyviä leivoksia löytyy?? -Noora-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Forumin alapuolella sijaitsevasta nallekahvilasta löytyy=)

      Poista
  5. Pakko oli tulla kyselee, että mistä kahviloista tuollasia saa. Noora oli ehtinyt ensin. Mikä ihmeen nallekahvila? Mulla on menny nyt jotain pahasti ohi. -henni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en muista sen kahvilan nimeä=) Se on ihan Forumin alapuolella Forumia vastapäätä. Sellainen, jossa on nallenkuvia ikkunoissa..Oisikohan nimi joku Vilhelmiina tai vastaava?=) Pitää käydä sun kanssa siellä joskus kahvittelemassa=)

      Poista