tiistai 22. toukokuuta 2012

Kurtis Baby Peace vaununsuoja



Eilen kävin Aapon kanssa hankkimassa sille vaunuihin kunnon vaununsuojan Kimperistä.  Aikaisemmin meillä on ollut ihan puklurätti tähän tarkotukseen. Kurtisin vaununsuoja suojaa vauvaa auringonvalolta ja säteilyltä.  Säteilyä se nappaa jopa 99,5 prosenttisesti. Sen lisäksi se suojaa tuulelta, sateelta, pölyltä ja ääniltä. Suojat on siitä käteviä, että ne voi kiinnittää kaiken merkkisiin vaunuihin ja rattaisiin lenksujen avulla. Materiaaliltaan se on 100% luomupuuvillaa ja sitä voi käyttää myös peittona tai alustana. Kuoseja ja värejä kyseisistä vaununsuojista löytyy vaikka minkälaista. Itse valitsin neutraalien värien ystävänä valko-harmaan vauvakuosilla. Jos kiinostuu enemmän tuotteesta voi käydä kurkkaamassa lisää tietoa siitä, tai vaikka tilaamassa omansa täältä: Kimperin verkkokauppa.

10 kommenttia:

  1. Näyttääpä näppärältä! Blogissani on sinulle haaste :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja näppärä onkin=) Pitää käydä katsomassa haaste!

      Poista
  2. Juurikin eilen mietin tätä ihan samaa!! :D Meillä on sama ajatusmaailma! :) Eilen rattailessa oli niin ärsyttävää kun Ellen rätti joka aurinkosuojana lenteli kokoajan pois vaunujen päältä ja ajattelin hankkia juuri tämmöisen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua kanssa lenkkeilessä harmitti lentelevä puklurätti. Tuo vaununsuoja on kyllä kätevä ja niin kivan näköinenkin vaunuissa. Pimentää myös vaunut hyvin, niin ei vauveli heräile kun aurinko paistaa jo päivisin niin kirkkaasti.

      Poista
  3. Ihana uusi rätti :) Ja ihana blogi! Asutteko Jyväskylässä kerta kävitte Kimperissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia=) Kyllä asutaan Jyväskylässä. Olen miettinytkin onko Kimpereitä muualla suomessa, mutta ilmeisesti ei=)

      Poista
  4. Ei taida olla muita Kimpereitä :) Ollaan siis onnekkaita :D Teidän arki kuulostaa niin tutulta, meillä on 9kk poika ja asutaan myös Jyväskylässä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kimperi on kyllä ehdoton lempikauppa lastenvaatteissa. Pieni Kamari on toinen huippu Jyväskylässä=) Kyllä se arki taitaa näiden pienten kanssa mennä aika samoilla kuvioilla monella=)

      Poista
  5. Jos jotain kauhistuttaa tuon Kurtisin hinta niin esim. Babystylestä saa vastaavan Dookyn suojan n. 20 e:lla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiennytkään että BabyStyle myy myös vastaavia. Kiitoksia vinkistä! Itsestä tuo Kurtisin suojakaan ei tuntunut pahan hintaiselta materiaalin hyvän laadun vuoksi.

      Poista