sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Viiniteline



Yksin kodin rakkaimmista huonekaluista on kulunut viinihylly, johon saa viinilasit roikkumaan. Hylly oli ihan heräteostos muutama vuosi sitten. Mitään viinihyllyä en ollut ajatellut ostavani. Näin tämän liikkeessä ja ajattelin sen olevan kamalan kallis tai vaan koristeena liikkeessä. Hintaa kurkatessa, siinä olikin hyvä alennus ja sain vielä tingittyä siitä vähän pois, koska hylly keikkui. Liikkeen myyjä oli jostain syystä hyvin haluton myymään sitä! En tiedä oliko syynä se, että hyllyssä oli viinipulloja, laseja ja tavaraa päällä, joten hän joutui tyhjentämään sen, vai olisiko hän meenannut ostaa sen itselleen,  kyseinen hylly oli viimeinen kappale.

Muutama päivä sitten valitettavasti myös Aapo bongasi ensimmäistä kertaa hyllyn ja etenee sitä kohti monta kertaa päivässä määrätietoisesti. Hylly ei ole vielä seinässä kiinni ja tosiaankin aika hutera, ei vaan raaskisi laittaa sitä varastoon odottelemaan kun Aapo vähän kasvaa ja oppii varomaan sitä. Joten olen tyytynyt nostamaan Aapon pois hyllyn edestä uudestaan ja uudestaan=)

2 kommenttia:

  1. Kaunis on tuo teidän viiniteline! Itse olen haaveillut kotiin baaripöydän yläpuolelle rakennettavasta viinitelineestä, johon saisi lasit roikkumaan pöydän yläpuolelle. -Anna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pöydän yläpuolelle laitettava viinihyllykkö oisi varmasti oikein kiva, senkun rakentamaan=)

      Poista