sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Mukava viikonloppu takana

 

Viikonloppu vietettiin omien vanhempieni ja mieheni vanhempien luona. Mukavaa oli ja syötyä tuli taas kerran enemmän, kuin viime viikkoina yhteensä=) Lupasin itselleni jo automatkalla, että tällä kertaa en lankea anopin herkkuihin. Mutta taas kerran tuli todistettua, että anoppi on maailman paras kokki, eikä niitä ruokia voi vastustaa mitenkään. Ystävän kanssa kyllä sovittiin, että tulevalla viikolla käydään yhdessä 5 km lenkillä. Ensiksi oli puhetta 10 km reitistä, mutta aloitetaan vähän kevyemmin=)


 Menolippu peliä pelattiin siskon kanssa lukuisia kertoja. Kyseinen lautapeli on hyvin koukuttava ja ihmiselle, joka ei kestä häviötä hyvin jännittävä peli=)

Tänään tultiin kotiin iltapäivällä ja tehtiin vähän siivoushommia sekä remonttihommia. Lähiaikoina pitäisi kutsua välittäjä arvioimaan meidän asunnon hintaa.

Aapo on taas kehittynyt kovaa vauhtia. Enää ei tarvitse kulkea ihan joka sekuntti sen perässä, koska seisomaan nousu ja alas laskeutuminen sujuvat jo paremmin. Tällä hetkellä in on kaikenlaiset piilo- ja pelleilyleikit. Mukava nähdä miten siitä pikkuhiljaa kehittyy pikkupoika, joka alkaa jo ottamaan kontaktia ja haluaa seurustella.

Mies yllätti minut perusteellisesti ja muisti äitienpäivän=) Parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Ensimmäinen äitienpäiväni ei silloin sujunut ihan suunnitelmien mukaan, koska mies joutui sairaalan. Nyt mies oli ostanut yllätykseksi lahjan, sekä kolme kakkupalaa=) Tänä viikonloppuna syöminen siis lähti kokonaan käsistä. Ensi viikolla syödään pelkkää porkkanaa.

6 kommenttia:

  1. Tarkoitatko että muisti syntymäpäiväsi??;) Kivan näköinen Haltin takki..oon joskus nähny samanlaisen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kun ihan äitienpäivää tarkoitin. Syntymäpäivänkin se kyllä muisti ja lahjaa en tosin vielä saanut, mutta se tulee olemaan oikein mieluinen;)

      Poista
  2. oli kyllä kiva viikonloppu! unohdin ton pelin taas sinne.. pitää soitella jos ne ajelee täällä niin tois sen mukana? ja ps sulla on viesti fb:ssä :) ja voi kun noin kakkuset oli herkullisen näkösiä.. hih tota aapon asentoa tossa ekassa kuvassa.. joustaa joustaa polvista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli=) Huomasin viestin! Kakut oli kyllä hyviä, en kyllä ihan kaikkia jaksanut ite syödä=)

      Poista
  3. Repesin tolle lopulle "Ensi viikolla syödään pelkkää porkkanaa". :D Hyvin tokaistu, kunpa sitä itsekin pystyisi vähän rajoittamaan herkuttelua... Vähän on vaikeata kun olen TODELLA perso herkuille. Voisin elää tuollaisilla kakkupaloilla. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisi jäädä kyllä mun osalta pelkän porkkanan syönti jo maanantaihin=) Eilen illalla kokattiin miehen kanssa pihvit ja lankkuperunat. Minäkin voisin elellä herkkujen voimin aika pitkälle. Makean syönnin rajoittaminen on kyllä äärimmäisen hankalaa!

      Poista