maanantai 30. heinäkuuta 2012

Saataisko me uusi koti?







Kuvat: Pinterest
Eilen käytiin taas katsomassa asuntoja asuntonäytöissä. Tällä hetkellä on kaksi asuntoa, joista molemmat olisivat meille sopivat. Ja vihdoin sellaiset, joista molemmat pidämme, se on nimittäin harvinaista. Jännittäviä aikoja elellään, katsotaan mitä tapahtuu tässä seuraavan kuukauden aikana. Saadaanko sellainen asunto, jota ollaan etsitty ja meneekö oma asunto kaupaksi. Sisustussuunnitelmia ollaan tehty yhdessä miehen kanssa jo aika ahkerasti. Mieskin on jopa katsellut Pinterestistä sisustus inspiraatiokuvia=) Jospa niitä pääsisi vihdoin syksyllä toteuttamaan! Viime yönä ei meenannut saada unta, kun miettii että ehtiikö joku muu tehdä tarjouksen asunnosta ennen meitä. Saa nähdä miten käy!

5 kommenttia:

  1. Hui, jännää! Pidän peukkuja!

    Ihania kuvia muuten! Kullakin on pinterestissä vaikka mitä ihanuuksia kerättynä ja olen hieman alkanut osoittamaan elpymistä näissä sisustusasioissa, kun ne eivät ole koko kesänä juuri kiinnostaneet. Eilen jopa aloin tekemään pientä rymsteerausta!

    VastaaPoista
  2. Tsih, puhelin teki taas temput ja muutti tekstiä huomaamattani: siis mullakin on kuvia, ei kullakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinterestiin saa kyllä koottua itselleen niin kovia himotuksen kohteita! Sieltä löytyy kyllä myös paljon aika edullisesti toteutettavia sisustusvinkkejä. Mulla on aikamoinen lista uuteen asuntoon suunniteltuja yksityiskohtia. Tähän asuntoon ei ole enää oikeen jaksanut panostaa kun tietää, että kohta tulee lähtö=)

      Poista
  3. Ihanaa, siellä eletään kutkuttavia aikoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin eletään! Vähän turhankin jänniä, kun ei tiedä kuka ehtii tehdä tarjouksen ensiksi ja minkälaisen. Eniten jännittää se, ehditäänkö löytää ostaja tälle asunnolle ajoissa.

      Poista