lauantai 4. elokuuta 2012

Eläin maatuskat





Meillä on nyt Studio Matryoshkan ihanat eläin maatuskat Aapon huoneessa. Me tykätään niistä kovasti, minä ja Aapo. Toinen tyytyy ihastelemaan niitä ihan katselemalla, toinen syö niitä.

12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tiedätkös, tajusin just mistä sun blogin osoitteen Ylvalii nimi on mulle niin tuttu! Ja mä oon miettiny tätä kauan! Mulla on ollu pienenä sellanen Kultasiskoni niminen kirja jossa Ylvalii esiintyy: http://lastenkirjahylly.blogspot.fi/2011/01/ylva-lii-ja-salikonin-ruusut.html

      Poista
    2. Siitähän se nimi tuleekin=) Se oli mun lempikirja lapsena ja löytyy multa vieläkin kirjahyllystä=) Nyt ollaan katseltu sitä Aapon kanssa=)

      Poista
    3. Oiiii, se oli munkin lemppari, vaikka oli vähän jännäkin :) Oiskohan mullakin se jossain iskän luona vielä jemmassa, täytyypäs käyä etsimässä!

      Poista
    4. Aika hauskaa=) Mä olen joutunut välillä ottamaan sen pois kirjahyllystä, ettei Aapo tuhoa sitä, kun se on jo sen verran kulunut ja yksi sivu puuttuu. Mun veli käytti kirjaa vähän aikaa sitten pääsykoe materiaalinakin=)

      Poista
  2. Oletpa löytänyt söpön maatuska setin :)
    Meillä on ihan perinteinen. Se on pojun yksi lempileluista, sitä puretaan ja kasataan joka päivä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuita olen katsellut jo aikaisemminkin muutamasta lehdestä ja blogista. Meillä ei niitä hetkeen vielä osata kasata, mutta tyydytään niiden tutkimiseen=)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Niin on=) Jyväskylästä nuita saa ostettua Harjun paperista, netistäkin niitä saa ilmeisesti tilattua ruotsista.

      Poista