torstai 9. elokuuta 2012

Finlaysonia kotiin


Kirjoittelin jo toukokuussa pussilakana tarpeesta. (Voiko käyttää sanamuotoa "pussilakana tarve"?=) Eilen kävin sitten Finlaysonin liikkeessä hankkimassa uusia petivaatteita. Värikäs Keisari-kuosi vei voiton pohdinnoista. Liikkeen näyteikkunaan oli laitettu esille uusi kaunis mustavalkoinen Pop-kuosi. Ostin sitten molemmat petivaatteet Keisarin ja Popin, nyt on sitten tuttua ja tykättyä mustavalkoista ja vähän värikkäämpääkin vuodevaatetta. Vanhoja petivaatteita pistin ronskisti kierrätykseen, osa on ollut käytössä jo kahdeksan vuotta, kun niitä saatiin häälahjaksi. Aapolle ostin myös ihanan keltaisen Elefantti tyynynpäällisen. Terveisiä muuten Finlaysonin iloiselle ja asiantuntevalle myyjälle=)


Pop- kuosiset pussilakana ja tyynyliina

Elefantti kuosinen tyynyliina keltaisena

10 kommenttia:

  1. on ne vaan kauniita!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on=) Oikein mukava saada uusia petivaatteita vanhojen tilalle. Petivaatteet on yksi hankint, joka aina vaan jää ja jää kun ei raaskisis millään ostaa.

      Poista
  2. Kivoja..paljon tuli maksamaan :) t.noora

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerron kun nähdään=) Mä soittelen sulle tänään!

      Poista
  3. Mooooi. Ihana toi värikäs kuosi. Mäkin haluaisin tietää, että minkä hintainen toi värikäs oli. Mulla alkaa muuten ensviikolla 7 päivän vapaat ja oon tulossa pienemmän kans kaupunkiin joku päivä kun isompi tenava on eskarissa. Nähtäiskö?
    -henni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nähdään vaan=)) 42 euroa maksaa noi värikkäät Keisari pussilakanat+ tyynyliina. Hirveen kivat ne kyllä on ja kiva kun on jotain todella värikästä tässäkin huushollissa=)

      Poista
  4. Hei :)

    Täällä olisi uusi lukija! Taisin alunperin eksyä blogiisi googlettamalla mustavalkoraitaista mattoa (:D). Tämän jälkeen luin tietty blogin kokonaan läpi...johon meninkin jokunen ilta :)

    Olisikin nyt kiva tietää että mistä ootte löytänyt mattonne (http://3.bp.blogspot.com/-oxwFhtcSuxU/T3VTqrV_cDI/AAAAAAAAAw0/kZPpcN9UoB8/s1600/DSC_0643.JPG)? Oon ettinyt joka paikasta ja jostain syystä noinkin yksinkertaista väriä tuntuu olevan tosi vaikea löytää! Muovimattoa en haluaisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa lukijaksi=)

      Tuo kuvassa oleva matto on Ikean iso matto, joka on meillä olohuoneessa. Se vilahtelee aika monissa kuvissa. Ikeassa on niitä vielä myynnissä kahdessa eri koossa, ne ovat vaan todella usein tilapäisesti loppuunmyytyjä. Itse tuli tehtyä aika monta turhaa Ikea reissua ennenkuin mattoja oli saatavilla vaikka varastotilanne näytti muuta. Mustavalkoista tavallista raitamattoa on muuten todella hankala löytää! Luulisi, että sellaiset menisi kaupaksi, mutta niitä ei kyllä ole saatavilla oikeen missään =/ Muovimattoja löytyy helpommin. Jotexilla on joskus myynnissä ollut perus mattoja ja Kodin Ykkösistä ollaan ostettu meidän muut mustavalkoiset matot.

      Poista
  5. Tosi kivan näköisiä kaikki!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ite tykkään noista kyllä oikein kovasti=) Olisi siellä ollut kyllä aika monta muutakin kaunista kuosia!

      Poista