lauantai 20. lokakuuta 2012

Sneak peek uuteen kotiin




Viime ajat blogissa on ollut hiljaista. Nyt on sellainen tunne, että tänne taas vihdoin haluaa ja ehtii vähän postailla=) Viikot on kuluneet todella todella kovaa vauhtia töissä ja kaikki illat remppahommissa. Viime asuntoa remontoidessa luvattiin toisillemme, ettei enää ikinä asuta remontin keskellä. Mitenkäs kävikään, täällä sitä taas ollaan muuttolaatikoiden, remonttitarvikkeiden, kasaamattomien huonekalujen, laminaatinpalojen ja sementin keskellä. Etsitään koloa, josta pääsee jääkaapille ja koppaa mistä löytyisi kännykän laturi ja saman parin sukat. (Kännykän laturia ei muuten löydy, joten ystävät jos yhteyttä ei saa, niin akku on loppu.) Viime remontissa meillä ei myöskään ollut Aapoa. Pikku remonttiapulaista, saattaapi olla, että sen pikkumiehen remontti apu hieman hidastaa tätä prosessia=) Mutta jotain on saatu joka päivä aikaiseksi ja aikamoisen kivalta näyttää jo muutama nurkka=) Olkkarissa on laminaatit paikoillaan ja huonekalut suurinpiirtein kasassa. Aapon huoneesta puuttuu enää muutama juttu. Muuten onkin kaikki paikat vielä vähän miten sattuu. Kahden huoneen lattiaa odottellaan edelleen saapuvaksi ja yhdessä lemppari tapetin tulossa kestää vielä muutama viikko. Tänä viikonloppuna yritetään saada keittiön lattia valmiiksi ja vähän suunnitella yläkeran remppa aikataulua.



Nämä kaksi kuvaa on vielä edellisestä asunnosta. 1-vuotiaan kanssa muuttamisessa on omat haasteensa=)

13 kommenttia:

  1. Tsemppiä remontin rutistukseen! Remontin keskellä asuminen on kyllä ihan karseeta, voin vaan kuvitella että vielä tuhat kertaa raskaampaa kun on lapsikin siinä vielä...
    Ja hei, mun tukasta tuli tosi kiva! Sanni oli tosi kiva ja ihanan rehellinen, kertoi ettei mun visio olisi onnistunut ja tehtiinkin ihan jotain muuta :) Menen kyllä ehdottomasti uudestaankin! Postailen tukkajuttua lähipäivinä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan että pää pysyy kasassa tässä hommassa=) Aikamoista touhua! Mukava kuulla että hiuksista tuli hyvät=) Sanni on kyllä hyvä ja paikka tosiaan niin edullinen!

      Poista
    2. Oho oli jääny miehen gmail päälle!

      Poista
  2. Kivaa, että ehdit hieman postailla sieltä remontin keskeltä! Tsemppiä loppurutistukseen :) Tiedän oikein hyvin mitä se muuttaminen on lapsen kanssa: muutettiin 10 kuukautta sitten ja nappula olli silloin reilun vuoden..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos=) Joo kyllä tämä muutto/remontti homma on aika moista härdelliä, kun on pikkunen mukana. Kaikki sujuu todella hitaasti kun vaan toinen voi tehdä hommia ja toinen vahtii Aapoa. Isovanhemmat samalla paikkakunnalla ois aika kova sana!

      Poista
    2. En tajua kirjata miestä ulos gmailista, niin kommentit tulee vähän väärillä tunnuksilla=)

      Poista
  3. Unohdit mainita, että täti on kasannu lähes kaikki teidän huonekalut ;) mutta kylläpä kivoja kuvia oot saanu otettua!! ja siitä tulee kyllä niin kaunis!! Katottiin täällä just leffaa, soittelen kun lähen niin tuun teidän kautta. Tuon tulostimen samalla takas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo täti antsaitsisi kyllä erikoismaininnan tässä remontti hommassa=)Nähdään tänään!=) Me voitais tulla Aapon kanssa sun luo vähän pois jaloista ku J laittaa lattiaa.

      Poista
  4. Moikka!
    Ihanalta näyttää kotinne! :) Meillä alkaa talon rakennus keväällä ja juuri tuon väristä laminaattia/parkettia olen etsinyt. Joten saanko udella mistä tuo on? :)
    HeidiSor

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tätä Paradorin laminaattia. Todella kaunista/kestävyys luokka erinomainen ja itse tykkään tuosta leveydestä kovasti. Meillä oli tätä samaa laminaattia edellisessä asunnossa makuuhuoneessa. Laminaatti on tilattu täältä:http://www.erikoisparketti.fi/PARADOR-Trendtime-6-Tammi-patina-valkoinen-lankku-mattapinta-laminaatti.html

      Poista
    2. Vielä kyselisin sellaista, että oletko huomannut, että sukat ja lapsen housujen polvet kuluvat tämän laminaatin vuoksi? :) Joissain laminaateissa kuulemma käy näin..

      Poista
    3. En ole kyllä huomannut tuollaista. En sen puoleen ole hirveästi tarkkaillutkaan=) Mutta en ole ainakaan pistänyt merkille. Meillä oli viime asunnossa kolmea eri laminaattia ja en huomannut, että yksikään olisi kuluttanut vaatteita.

      Poista
  5. My spouse and I stumbled over here by a different web address and thought I may
    as well check things out. I like what I see so now i am following you.
    Look forward to looking into your web page
    again.

    Also visit my web page - internet casino

    VastaaPoista