sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Myyrä fanit

Me ollaan Aapon kanssa myyrä faneja=) Raskaana ollessa ostelin muutaman myyrä pehmon ja ihanan myyrä salkun. Silloin mietin, että toivottavasti Aapo sitten tykkää myyrästä. No mitenkä kävi, tykkääminen on ehkä lievä ilmaisu=) Näytettiin Aapolle jossain vaiheessa netistä myyrävideoita, se oli virhe nro 1=) Nyt ei mitään muuta saisi katsoakkaan kun myyrää (välillä Pingu kelpaa). Jos itse menee istumaan koneelle, Aapo on heti vieressä nykimässä lahkeesta ja pyytämässä Myyrää. Sitä se jaksaisi toljottaa aikamoisia aikoja, se pitää ottaa pois ruudun äärestä, tai se viihtyisi siinä varmasti koko päivän. Myyrä lelut on myös kova sana ja niillä leikitään ihan joka päivä. Tällä viikolla löydettiin kirpparilta kivoja myyrä juttuja=) Näitä ei ihan hetkeen osaa heppu vielä pelata, mutta myyräkorttien katsominen ja piilottaminen oli jo Aaposta hauskaa=)

4 kommenttia:

  1. Myyrä on ihana :) Mun ystävän 6v tytär on kans myyräfani henkeen ja vereen. Paljon muita leluja ei hänellä olekaan ja koko huone on sisustettu myyräaiheisin jutuin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myyrä taitaa olla aika monen lapsen (ja aikuisemmankin=) suosikki. Myyrä viedot on vaan aika erikoisia, kun niitä ihan keskittyy katsomaan=) Niissä tapahtuu vaikka mitä!

      Poista
  2. Toivottavasti tää fanitus kestäis vähän pidempään, eikä vaihtuis ihan heti salama-autoihin yms :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että jossain vaiheessa Aapon huoneen sisustus tehdään Aapon ehdoilla, eikä mun=) Sitä odottellessa käytetään omaa valtaa=)!!

      Poista