keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Taiteiluja ja askarteluja

Meillä on vähän taas sairasteltu, joten on pitänyt kehittää mukavaa puuhaa täällä sisätiloissa. Eilen illalla taiteiltiin Aapon jalan jäljistä taulu siskon ja Aapon kanssa. Aapolla on muuten aika jättijalka=) Tuo taulu olisi pitänyt vissiin tehdä jo puoli vuotta sitten, niin olisi tullut söpöjä vauvan pikku jalanjälkiä=)

            Synttäri askartelut ollaan myös aloitettu=)
                              

8 kommenttia:

  1. Kivoja nuo synttärikoristeet! Malttamattomana pohdin jo meidän pikkuneidin ekoja synttäreitä, vaikka aikaa on vielä yli 4kk :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä aloitin vasta nyt pohtimisen, vaikka synttärit on lauantaina=) On jäänyt nuo synttäreiden miettimiset vähän taka-alalle, tässä remontin aikana. Muuten olisin varmaan alkanut panostamaan jo vähän aikaisemmin=) Onhan niitä ihan ekoja synttäreitä kyllä mukava suunnitella!

      Poista
  2. Ihania jalanjälkiä!<3 Millä väreillä teitte ja miten saitte noin siistejä jälkiä, siis että Aapon jalka pysyi hetken paikallaan? Täälläkin yritetty samaa puuhaa, mutta ei meinaa onnistua, kun tyttö ei pysy edes tuon vertaa paikallaan :-D Ja ikää siis 1v 7kk...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos=) Tehtiin ihan mustalla sormivärillä. Aapo oli itseasiassa oikein innokas taitelija=)

      Kastoin ensiksi sen jalan astiassa, jossa oli sormiväriä aika reilusti. Sitten otin jalasta kiinni ja ensiksi painettiin suurimmat värijämät suttupaperiin ja sitten tuohon lopulliseen versioon.

      Aapoa vaan nauratti kun se katsoi minkälaisia jalanjälkiä tuli=) Annettiin sen lopuksi vielä läärätä käsillä ja itse väritellä suttupapereita. Kamalan sottaista hommaa se kyllä oli!=) Aapo oli kaikkialta ihan värissä ja homma tehtiinkin kylppärissä ja siitä suoraan kylpyyn=)

      Poista
  3. Kivaa oli ja niin kyllä oli Aapostakin :) tiedä mikä taiteilija siitä vielä tulee, ote työskentelyyn oli sen verran intohimoinen :) mun pikkunen taulu on kyllä kans ihana, pitää siitä joku pv ottaa kuva! Synttäreitä odotellessa.. pysykäähän terveinä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli, pitää tehdä useamminkin sen kanssa noita lääräyshommia kun se niistä niin nautti=)! Toivottavasti oltas vähän terveempiä lauantaina!

      Poista
  4. astuiko aapo maalin päälle ja sitten paperille vai mikten te teitte sen jalkamaalauksen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kastettiin ensiksi Aapon jalka maaliin ja siitä ensimmäinen kuvio suttupaperille, niin ylimääräinen maali jäi siihen. Siiten painettiin sen jalkapohjaa lopulliselle paperille=)

      Poista