maanantai 7. tammikuuta 2013

Katkarapu-vuohenjuustopiirakka



 Tarvitset:

100 g perunamuusijauhetta
2 dl vehnäjauhoja
100g voita
1 dl turkkilaista jogurttia
180g pakastekatkarapuja
1 dl tuoretta tilliä
2 rkl rouhittua roseepippuria
100g vuohenjuustoa
150g ranskankermaa
2 munaa

- Yhdistä muusijauhe sekä jauhot, nypi ne yhteen kuutioidun voin kanssa
- Lisää jogurtti ja sekoita tasaiseksi
- Painele taikina voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille
- Valuta sulaneista katkaravuista neste siivilässä
- Jaa katkaravut pohjalle
- Lisää silputtu tilli, roseepippuri ja vuohenjuusto
- Sekoita ranskankerma ja munat
- Kaada seos täytteen päälle

Paista 200-asteisen uunin alatasolla 35-40 minuuttia

Herkuttele hyvän punaviinin kanssa=)

2 kommenttia:

  1. Tuo oli kyllä hyvää!!!! ja ps. joku pv varastan ton lyhdyn ;)

    VastaaPoista